Examendata

Aanmelding voor een examen gaat met het formulier op deze website. U krijgt een keuzevakje waarmee u het soort examen kunt kiezen. Klik op het driehoekje om alle examens die open staan te zien. Kies ook de betalingswijze van het examengeld (iDeal of overmaken). Als u het formulier hebt ingevuld, klikt u op “Aanmelden”. Uw inschrijving wordt met een e-mail bevestigd.

N.B.: let op de sluitingsdatum, die is strikt 29 dagen voor de examendatum!
Soms raakt een examen voor de normale sluitingsdatum volgeboekt. Dan sluit de aanmelding automatisch. De keuzemogelijkheid voor dat examen verdwijnt dan van het aanmeldformulier. U kunt dan nog wel kiezen voor een volgend examen. Op deze pagina wordt enige tijd van tevoren vermeld wanneer de inschrijving voor een examen wordt opengesteld.


N.B.: betaal liefst met iDeal, of anders zo spoedig mogelijk na de aanmelding. Uw betaling moet uiterlijk drie weken voor de examendatum zijn ontvangen. Zie ook de pagina ‘Examengeld’ op deze website.

 

Het F-examen begint om 13.00 uur en het N-examen om 15.00 of 15.15 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers. De juiste tijd staat in de uitnodiging die u ontvangt.


Examens 2019

Het N-examen op woensdag 6 november is volgeboekt en de inschrijving daarvoor is gesloten.
Op vrijdag 1 november zal er daarom een extra N-examen plaatsvinden in Nieuwegein, aanvang 15.00 uur. De inschrijving daarvoor staat open.

Bij het F-examen op woensdag 6 november is nog beperkt plaats vrij, de inschrijving daarvoor staat open.

Examens 2020

8 januari in gebouw De Schakel te Nijkerk (inschrijving open)
4 maart in de regio Utrecht
13 mei in Assen
25 mei in Vlaardingen (datum gewijzigd, maar nog onder voorbehoud)
2 september in Veldhoven
4 november in de regio Utrecht

Kandidaten die tijdig hebben betaald krijgen  1 à 2 weken voor het examen de uitnodiging tot deelname. De uitnodiging moet worden meegenomen naar het examen en bevat uw tafelnummer, de begintijd van het examen, het exacte adres van de examenlocatie en, indien nodig, aanwijzingen voor de bereikbaarheid.