Examendata

Aanmelding voor een examen gaat met het formulier op deze website. U krijgt een keuzevakje waarmee u het soort examen kunt kiezen. Klik op het driehoekje om alle examens die open staan te zien. Kies ook de betalingswijze van het examengeld (iDeal of overmaken). Als u het formulier hebt ingevuld, klikt u op “Aanmelden”. Uw inschrijving wordt met een e-mail bevestigd.

N.B.: let op de sluitingsdatum, die is strikt 29 dagen voor de examendatum!
Soms raakt een examen voor de normale sluitingsdatum volgeboekt. Dan sluit de aanmelding automatisch. De keuzemogelijkheid voor dat examen verdwijnt dan van het aanmeldformulier. U kunt dan nog wel kiezen voor een volgend examen. Op deze pagina wordt enige tijd van tevoren vermeld wanneer de inschrijving voor een examen wordt opengesteld.


N.B.: betaal liefst met iDeal, of anders zo spoedig mogelijk na de aanmelding. Uw betaling moet uiterlijk drie weken voor de examendatum zijn ontvangen. Zie ook de pagina ‘Examengeld’ op deze website.

 

Het F-examen begint om 13.00 uur en het N-examen om 15.15 uur (maar Assen: 15.00 uur).


Examens 2019
In de tweede helft van 2019 worden op onderstaande data en locaties examens afgenomen:

4 september in NH Conferentiecentrum Koningshof te Veldhoven (inschrijving sluit 6 augustus)
6 november in het Meeting District te Nieuwegein (inschrijving open)


Examens 2020
De data en locaties van de examens in 2020 staan nog niet definitief vast. De voorlopige planning is:

8 januari in Nijkerk
4 maart in Nieuwegein
13 mei in Assen
21 mei in Vlaardingen (datum onder voorbehoud)
2 september in Veldhoven
4 november in Nieuwegein

Kandidaten die tijdig hebben betaald krijgen  1 à 2 weken voor het examen de uitnodiging tot deelname. De uitnodiging moet worden meegenomen naar het examen en bevat uw tafelnummer, de begintijd van het examen, het exacte adres van de examenlocatie en, indien nodig, aanwijzingen voor de bereikbaarheid.