Examenuitslag /actuele informatie

Voor een N-examen bent u geslaagd met 29 of meer antwoorden goed (maximaal 11 fout).

Voor een F-examen bent u geslaagd met 35 of meer antwoorden goed (maximaal 15 fout).

Na het examen worden de scores van alle deelnemers toegezonden aan Agentschap Telecom, waarna Agentschap Telecom de persoonsgegevens van alle geslaagden controleert en invoert in de gebruikersdatabase, zodat een geslaagde kan inloggen op zijn persoonlijke pagina om zijn roepletters te registreren. Dit kan enkele weken duren. Hierna wordt het examen vastgesteld met een beschikking. Nadat de Stichting Radio Examens de beschikking heeft ontvangen worden de deelnemers zo spoedig mogelijk geïnformeerd.
N.B.: Voor het omzetten van een bestaande N-registratie naar een F-registratie geldt een aparte procedure. Download Omzetting registratie om te lezen hoe dit moet en om te voorkomen, dat u dubbel betaalt.

 

Actueel:
(21 november 2019) De beschikking over het N-examen van 1 november is ontvangen en de brieven met de uitslag (en voor de geslaagden: het certificaat) zijn verzonden. Wie bij dat examen is geslaagd, kan zich nu registreren als N-amateur.
De vaststellingsbrief van AT over de examens op 6 november is nog niet binnen. Zodra de SRE die heeft ontvangen wordt u geïnformeerd.
 

Hieronder vindt u de link naar de goede antwoorden van de op 6 november 2019 in Bunnik gehouden F en N-examens.
20191106 F Goede antwoorden.pdf
20191106 N Goede antwoorden.pdf