Examenuitslag /actuele informatie

Voor een N-examen bent u geslaagd met 29 of meer antwoorden goed (maximaal 11 fout).

Voor een F-examen bent u geslaagd met 35 of meer antwoorden goed (maximaal 15 fout).

Na het examen worden de scores van alle deelnemers toegezonden aan Agentschap Telecom, waarna Agentschap Telecom de persoonsgegevens van alle geslaagden controleert en invoert in de gebruikersdatabase, zodat een geslaagde kan inloggen op zijn persoonlijke pagina om zijn roepletters te registreren. Dit kan enkele weken duren. Hierna wordt het examen vastgesteld met een beschikking. Nadat de Stichting Radio Examens de beschikking heeft ontvangen worden de deelnemers zo spoedig mogelijk geïnformeerd.
N.B.: Voor het omzetten van een bestaande N-registratie naar een F-registratie geldt een aparte procedure. Download Omzetting registratie om te lezen hoe dit moet en om te voorkomen, dat u dubbel betaalt.

 

Actueel:
10 januari 2020: De rapportage over de examens van 8 januari 2020 is toegezonden aan Agentschap Telecom.

Op de website van het Agentschap Telecom is te lezen dat de aanlevering van de registratiedocumenten op dit moment langer duurt dan gewoon. AT geeft aan: "Door een storing bij onze drukker kunnen wij sinds half september geen amateur registratiekaarten en bijbehorende documenten leveren. Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer de problemen opgelost zijn. Alle aanvragen zijn uiterlijk na 8 weken klaar. Lukt dat niet, dan informeren we de aanvrager op tijd. Er is geen spoed- of voorrangsbehandeling mogelijk."
(bron: https://www.agentschaptelecom.nl/onderwerpen/radiozendamateurs)

Hieronder vindt u de links naar de goede antwoorden van de op 8 januari 2020 in Nijkerk gehouden F en N-examens.
goede antwoorden F-examen 8 januari 2020.pdf 
goede antwoorden N-examen 8 januari 2020.pdf