Examenuitslag /actuele informatie

Voor een N-examen bent u geslaagd met 29 of meer antwoorden goed (maximaal 11 fout).

Voor een F-examen bent u geslaagd met 35 of meer antwoorden goed (maximaal 15 fout).

Na het examen worden de scores van alle deelnemers toegezonden aan Agentschap Telecom, waarna Agentschap Telecom de persoonsgegevens van alle geslaagden controleert en invoert in de gebruikersdatabase, zodat een geslaagde kan inloggen op zijn persoonlijke pagina om zijn roepletters te registreren. Dit kan enkele weken duren. Hierna wordt het examen vastgesteld met een beschikking. Nadat de Stichting Radio Examens de beschikking heeft ontvangen worden de deelnemers zo spoedig mogelijk geïnformeerd.
N.B.: Voor het omzetten van een bestaande N-registratie naar een F-registratie geldt een aparte procedure. Download Omzetting registratie om te lezen hoe dit moet en om te voorkomen, dat u dubbel betaalt.

 

Actueel:
(14 juni) Er is helaas vertraging opgetreden bij het verzenden van de brieven en certificaten. De brieven van de examens van 15 mei zijn verzonden, die van 23 mei worden dit weekend (15-16 juni) klaargemaakt en verzonden.
(6 juni) De brief van Agentschap Telecom met de beschikking waarmee de examens van 23 mei zijn vastgesteld is ontvangen. Wie zeker weet dat hij/zij geslaagd is, kan zich nu registreren als radiozendamateur via de website van Agentschap Telecom. De brieven met de uitslag (en voor de geslaagden: de certificaten) gaan z.s.m. op de post.
(31 mei) De examens van 15 mei zijn door AT vastgesteld en de brieven met de uitslag (en voor de geslaagden: de certificaten) zijn verzonden. De geslaagden kunnen zich registreren via de website van Agentschap Telecom (zie 'Geslaagd - Registratie' onder menu Agentschap Telecom op deze website).
 

Hieronder vindt u links naar de goede antwoorden van de examens van 15 en 23 mei 2019.

20190515 F Goede antwoorden

20190515 N Goede antwoorden

20190523 F Goede antwoorden
20190523 N Goede antwoorden